Tamburdörrar

När det gäller säkerhet och estetik i våra hem är tamburdörrar en avgörande komponent. De fungerar som gränssnittet mellan det offentliga och det privata, och ger både säkerhet och ett första intryck till besökare. Vi på Ekmans Ståldörrar är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tamburdörrar som kombinerar hållbarhet, säkerhet och design för att möta våra kunders behov.

Vad är tamburdörrar och varför är de viktiga?

Tamburdörrar är de dörrar som leder in till flerbostadshus eller lägenheter från en gemensam korridor eller trappa. Dessa dörrar spelar en avgörande roll när det gäller att skydda mot intrång, hålla ljud ute och ge ett attraktivt intryck. En välgjord tamburdörr är en investering i säkerhet och komfort.

Våra tamburdörrar – Kombinationen av säkerhet och estetik

Vi förstår att tamburdörrar inte bara behöver vara robusta och säkra, utan också tilltalande för ögat. Våra tamburdörrar är tillverkade av högkvalitativa material och har flera lager av säkerhet. Vi erbjuder ett brett utbud av designalternativ, så att du kan hitta en dörr som passar ditt hem eller din fastighet.

Säkerhetsfunktioner

Alla våra tamburdörrar är utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner. Här är några av de funktioner som gör våra dörrar till några av de säkraste på marknaden:

  • Multipla lås: Våra dörrar har fler än ett låssystem för att öka säkerheten.
  • Stålförstärkning: Våra tamburdörrar är förstärkta med stål för att motstå påfrestningar och inbrottsförsök.
  • Brandmotstånd: Vissa av våra tamburdörrar är också brandklassade för att ge extra skydd.
  • Isolering: Våra dörrar är designade för att isolera mot ljud och värme, vilket bidrar till en lugnare och mer energieffektiv miljö.

Estetiska valmöjligheter

Förutom säkerhetsfunktionerna erbjuder vi en mängd olika estetiska valmöjligheter. Våra kunder kan välja mellan olika färger, material och ytbehandlingar för att matcha deras inredning och stil. Vi har träimitationer, metallic ytbehandlingar, och mycket mer.

Installation och kundservice

Vi erbjuder inte bara tamburdörrar av hög kvalitet, utan också professionell installation och förstklassig kundservice. Vårt team av erfarna tekniker ser till att din dörr installeras korrekt och säkert. Om du någonsin har frågor eller behöver support, är vårt kundserviceteam alltid redo att hjälpa till.

Underhåll och hållbarhet

Tamburdörrar från Ekmans är designade för att vara hållbara och kräver minimalt underhåll. Vi rekommenderar regelbunden rengöring och smörjning av lås och gångjärn för att säkerställa att din dörr håller sig i toppskick. Våra dörrar är också konstruerade för att motstå väder och vind, vilket innebär att de kommer att se bra ut och fungera korrekt i många år framöver.

Varför välja våra tamburdörrar?

Det finns många anledningar till att välja våra tamburdörrar. Förutom den höga kvaliteten och säkerheten erbjuder vi även konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Våra produkter är utformade för att möta och överträffa industristandarder, vilket ger våra kunder den trygghet och säkerhet de förtjänar.

Beställ din tamburdörr idag

Om du är intresserad av att köpa en tamburdörr från oss, tveka inte att kontakta vårt försäljningsteam. Vi hjälper dig att hitta den perfekta dörren för dina behov och ser till att processen blir så smidig som möjligt. Vi erbjuder även specialbeställningar för kunder med specifika krav.

Vanliga frågor och svar om våra tamburdörrar

Här presenterar vi vanliga frågor och svar vi får av våra kunder angående tamburdörrar

En tamburdörr är en dörr som leder in till en lägenhet eller ett gemensamt område från en korridor eller trappa, vanligtvis i flerbostadshus. Den fungerar som en viktig säkerhetsbarriär mellan det privata och det offentliga. Tamburdörrar är utformade för att skydda mot intrång och har vanligtvis avancerade låssystem och förstärkta material som stål eller kraftigt trä för att göra dem svårare att bryta sig igenom.

Höjden på en tamburdörr kan variera beroende på byggnadens arkitektur och lokala byggnormer. Generellt sett följer tamburdörrar standardmått som är vanliga i bostadsfastigheter. I Sverige är en typisk tamburdörr ofta omkring 210 cm hög, vilket motsvarar standardhöjden för innerdörrar i många bostadsbyggnader.

Tjockleken på en tamburdörr är avgörande för dess säkerhet, isolering och hållbarhet. Generellt sett är tamburdörrar tjockare än vanliga innerdörrar, eftersom de måste klara av högre säkerhetskrav och erbjuda bättre isolering mot ljud och värme. En vanlig tjocklek för tamburdörrar är mellan 40 och 50 millimeter, men det finns också tjockare varianter för ökad säkerhet och stabilitet.

När man byter tamburdörr finns det flera viktiga saker att tänka på för att säkerställa att bytet går smidigt och att den nya dörren uppfyller alla krav på säkerhet, isolering och estetik. Säkerheten är det första och viktigaste övervägandet. Se till att den nya tamburdörren har adekvata säkerhetsfunktioner som multipla lås, stålförstärkning och en robust dörrkarm. En certifiering av ett säkerhetsinstitut är också en bra indikation på att dörren möter industristandarder.

Kontakta oss

08-442 15 40

Mån - Fre: 07:00-16:00 (lunchstängt 12:00-13:00)

info@ekmansdorrar.se

Vi svarar alltid inom 24h

Bli kontaktad